Νέα – Ενημερώσεις

Γλυκές ενημερώσεις από τον κόσμο των σιροπιαστών. Συμμετοχές μας σε διεθνείς και εθνικές, κλαδικές εκθέσεις, δημοσιεύσεις και συμμετοχή μας σε εκπομπές σχετικές με τον κόσμο της εστίασης και ειδικά των γλυκών, καθώς και τα ελληνικά προϊόντα και τις εξαγωγές τους στην Ευρώπη και αλλού.

Ξέρατε ότι οι κουραμπιέδες έχουν ανατολίτικες ρίζες;

Ο καιρός έχει ήδη αλλάξει, ο χειμώνας κοντεύει να μας χτυπήσει την πόρτα και εμείς είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε, με το κατάλευκο παραδοσιακό γλυκό της Ελλάδας που σηματοδοτεί τις γιορτές των Χριστουγέννων Διαβάστε Περισσότερα…

Φύλλο Βηρυτού: το ιδανικό φύλλο για σιροπιαστά γλυκά!

Χρυσαφένιοι μπακλαβάδες με τραγανό φύλλο Βηρυτού, μυρωδάτα σαραγλί, εθιστικές φωλιές και  πορτοκαλόπιτες που μοσχοβολάνε, με άρωμα βουτύρου και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς… Διαβάστε Περισσότερα…

Τα καλύτερα σιροπιαστά της Αθήνας: το Μελίτροπον σε δημοσίευμα της Newsbeast

Θέλετε να βρείτε τα καλύτερα σιροπιαστά στην Αττική; Ανάμεσα στις έξι προτάσεις που, σύμφωνα με δημοσίευμα της Newsbeast, θα σας κάνουν να… κολλήσετε, ξεχωρίζει το ζαχαροπλαστείο Μελίτροπον, Διαβάστε Περισσότερα…

Ποια γλυκά πρέπει να γευτεί κανείς σε δημοφιλείς προορισμούς;

Σίγουρα είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα κρουασάν, τις κρέμες και τις τάρτες, υπάρχουν όμως πολλά άλλα γλυκά που δεν γνωρίζετε και τα οποία απολαμβάνουν οι ταξιδιώτες σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Διαβάστε Περισσότερα…

Σιροπιαστά γλυκά: διαχρονικές γευστικές αξίες από την Ανατολή στο Μελίτροπον

Κανταΐφι που μας κάνει να… κολλάμε, λαχταριστός μπακλαβάς με τραγανό φύλλο, ραβανί, φλωρεντίνες και χανουμάκια που μας μυρίζουν γιαγιά, γαλακτομπούρεκο, Διαβάστε Περισσότερα…

Αφιέρωμα στο Μελίτροπον από το Athens Magazine

Αφιέρωμα στο ζαχαροπλαστείο Μελίτροπον και στα αυθεντικά σιροπιαστά γλυκά Ανατολής που παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας με γνώση, μεράκι και τα πιο αγνά υλικά, δημοσίευσε το Athens Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα…