Νέα – Ενημερώσεις

Γλυκές ενημερώσεις από τον κόσμο των σιροπιαστών. Συμμετοχές μας σε διεθνείς και εθνικές, κλαδικές εκθέσεις, δημοσιεύσεις και συμμετοχή μας σε εκπομπές σχετικές με τον κόσμο της εστίασης και ειδικά των γλυκών, καθώς και τα ελληνικά προϊόντα και τις εξαγωγές τους στην Ευρώπη και αλλού.

Σιροπιαστά γλυκά: διαχρονικές γευστικές αξίες από την Ανατολή στο Μελίτροπον

Κανταΐφι που μας κάνει να… κολλάμε, λαχταριστός μπακλαβάς με τραγανό φύλλο, ραβανί, φλωρεντίνες και χανουμάκια που μας μυρίζουν γιαγιά, γαλακτομπούρεκο, Διαβάστε Περισσότερα…

Αφιέρωμα στο Μελίτροπον από το Athens Magazine

Αφιέρωμα στο ζαχαροπλαστείο Μελίτροπον και στα αυθεντικά σιροπιαστά γλυκά Ανατολής που παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας με γνώση, μεράκι και τα πιο αγνά υλικά, δημοσίευσε το Athens Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα…

Συμμετοχή στην Έκθεση ISM

Το Μελίτροπον «Γλυκαίνει» την καρδιά της Ευρώπης με τα αυθεντικά σιροπιαστά γλυκά Ανατολής! Συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Ζαχαροπλαστικής στην Κολωνία, στις 31/01 – 03/02/2016.

To Μελίτροπον στην «Παρέα στην Κουζίνα»

Στις 04 Μαρτίου 2013 και 11 Μαρτίου 2013 η εκπομπή «Παρέα στην Κουζίνα», με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Γιώργο Καπουτζίδη, βρέθηκαν στο «Μελίτροπον», στη λιανική του καταστήματος (04/03) και στο εργαστήριο όπου παράγονται τα σιροπιαστά γλυκά μας (11/03).