Call Center & Fax: 210 2842387 & 210 2820048 info@melitropon.gr
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
Melitropon Greek Sweets
  • homeΑΡΧΙΚΗ
  • mixerΠΡΟΪΟΝΤΑ
    • Κιλού
      • Φωλιές
      • Χανουμάκια
      • Πουράκια-Σαραϊλί
      • Τρίγωνα
      • Μαντηλάκια
      • Κοφτά
      • Βαρελάκια
      • Πιτάκια
      • Κανταϊφάκια
      • Φλωρεντίνες
    • Μερίδες
    • Κεράσματα (Ψυγείου)
    • Νηστίσιμα-Εποχιακά
      • Νηστίσιμα
      • Εποχιακά
    • Τσουρέκια
    • Ταψάκια
    • Συσκευασμένα
  • catalogΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
  • industryΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
  • newspaperBLOG-ΝΕΑ
  • phone-bookΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • el
  • en
Επιλογή Σελίδας

ΚΙΛΟΥ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ (Ψυγείου) ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ-ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΑΨΑΚΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

ΕΙΔΗ ΓΛΥΚΩΝ “ΚΙΛΟΥ»

  • Φωλιές
  • Χανουμάκια
  • Πουράκια – Σαραϊλί
  • Τρίγωνα
  • Μαντηλάκια
  • Κοφτά
  • Βαρελάκια
  • Πιτάκια
  • Κανταϊφάκια
  • Φλωρεντίνες

 

μαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, αμύγδαλομαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, αμύγδαλο
μαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, φυστίκιμαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, φυστίκι
μαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, σοκολάταμαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, σοκολάτα
μαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, πραλίναμαντηλάκια σιροπιαστά, γλυκά κιλού, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά Ανατολής, πραλίνα

Πρόσφατα άρθρα

  • Το ΜΕΛΙΤΡΟΠΟΝ στην ARTOZA 2019! Ελάτε να γνωριστούμε!
  • Άρωμα Χριστουγέννων στο Μελίτροπον!
  • Κάνει κρύο; Καιρός για δύο… γλυκά Μελίτροπον!

Fanpage

Χάρτης

Newsletter

* = required field
  • Αρχική
  • Προϊόντα
  • Το εργαστήριο
  • Κατάλογος
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Πολιτική Cookies
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS

© Μελίτροπον Σιροπιαστά Γλυκά (Melitropon Sweets of Greece)

Cookies

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies / This site uses cookies. Δείτε περισσότερα / View More