Χρυσαφένιοι μπακλαβάδες με τραγανό φύλλο Βηρυτού, μυρωδάτα σαραγλί, εθιστικές φωλιές και  πορτοκαλόπιτες που μοσχοβολάνε, με άρωμα βουτύρου και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς… αποτελούν ένα δείγμα από τα σιροπιαστά γλυκά της Μέσης Ανατολής που θα βρείτε στο Μελίτροπον! Και η ναυαρχίδα λατρείας αυτών των ανατολίτικων γλυκισμάτων δεν είναι άλλη από τον ήχο του ιδανικά σιροπιασμένου, τραγανού φύλλου Βηρυτού όταν σπάει!

Εξαιρετικά λεπτό και μαλακό φύλλο, φτιαγμένο από εκλεκτό αλεύρι, το φύλλο Βηρυτού χρησιμοποιείται για την παρασκευή γλυκών Ανατολής, όπως γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, σαραγλάκια, φωλιές και όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού.

Το λεπτό του πάχος το κάνει πολύ αφράτο και χρυσορόδινο όταν ψηθεί και το βοηθά να απορροφά καλύτερα το σιρόπι. Οι τραγανές στρώσεις φύλλου στα γλυκά λιώνουν σαν αφρός στο στόμα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Στο Μελίτροπον θα βρείτε πάντα φρέσκες, σιροπιαστές γεύσεις που συγκλονίζουν – φωλιές, σαραγλί, τριγωνάκια, μπακλαβαδάκια και πολλά άλλα – με τρυφερά και μυρωδάτα φύλλα Βηρυτού, που κάνουν τα σιροπιαστά γλυκά μας ακόμη πιο τραγανά και ακαταμάχητα!

Δώστε ανατολίτικο αέρα στο τραπέζι σας με τα σιροπιαστά γλυκά Μελίτροπον που μοσχοβολάνε βούτυρο και πλημμυρίζουν το στόμα με μελένιο σιροπάκι αφήνοντας μια ονειρεμένη επίγευση!