Φύλλο Βηρυτού: το ιδανικό φύλλο για σιροπιαστά γλυκά!
Χρυσαφένιοι μπακλαβάδες με τραγανό φύλλο Βηρυτού, μυρωδάτα σαραγλί, εθιστικές φωλιές και πορτοκαλόπιτες που μοσχοβολάνε, με άρωμα βουτύρου και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς...
Τα καλύτερα σιροπιαστά της Αθήνας: το Μελίτροπον σε δημοσίευμα της Newsbeast
Θέλετε να βρείτε τα καλύτερα σιροπιαστά στην Αττική; Ανάμεσα στις έξι προτάσεις που, σύμφωνα με δημοσίευμα της Newsbeast, θα σας κάνουν να... κολλήσετε, ξεχωρίζει το ζαχαροπλαστείο Μελίτροπον,
Ποια γλυκά πρέπει να γευτεί κανείς σε δημοφιλείς προορισμούς;
Σίγουρα είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα κρουασάν, τις κρέμες και τις τάρτες, υπάρχουν όμως πολλά άλλα γλυκά που δεν γνωρίζετε και τα οποία απολαμβάνουν οι ταξιδιώτες σε διάφορα μέρη του πλανήτη.
Πως γεννήθηκε το σουφλέ σοκολάτας
Το επιδόρπιο με την πιο μεθυστική σοκολατένια γεύση, το σουφλέ σοκολάτας, αναμφίβολα συνεπαίρνει και τον πιο απαιτητικό δοκιμαστή του,
Δροσερές ιδέες για καλοκαιρινά επιδόρπια
Με τον υδράργυρο σκαρφαλωμένο στα ύψη, σίγουρα όλοι μας αναζητάμε μία παγωμένη απόλαυση στο τέλος κάθε γεύματός μας.
Αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά άλλων χωρών
Κάθε χώρα έχει τα δικά της πιάτα και γεύσεις. Κάποια μοιάζουν αρκετά, ενώ άλλα διαφέρουν πολύ.
Who brought the chocolate to Europe
Before you taste the irresistible Melitropon chocolate syrup sweets, let us travel back in time, to see how the inhabitants of our continent learnt about this exciting natural delight, called chocolate, which became the most beloved taste over the years for young and elders:
Ποιος έφερε την σοκολάτα στην Ευρώπη;
Πριν γευτείτε τα ακαταμάχητα σιροπιαστά με σοκολάτα από το Μελίτροπον, ας γυρίσουμε μαζί στο χρόνο,
The Controversial Origins of Baklava
Ταξίδι γεύσης στην ιστορία του μπακλαβά
Ο μπακλαβάς είναι ένα διάσημο σιροπιαστό γλυκό που συναντάται σε κουζίνες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.